Vaalikuumetta ilmassa

Kevään vaaliaika alkaakin jo lähestyä kovasti; tämän huomaa erityisesti median aktiivisuutena tarttua kaikkeen poliittiseen mikä liikkuu. Tästä osansa sai myös Keskusta, jonka parin vuoden takainen olutlinjaus nousi maanantaina raketinlailla otsikoihin. Nyt kohu jo vähän ollut laantumaan päin, mutta niitä on varmastikin luvassa lisää tämän kevään aikana.

Olen myös itse avannut viralliset kampanjointi nettisivuni, joilta löytyy tietoa niin omasta taustastani, ajatuksistani kuin myös siitä, miten kampanjatyöhön pääsisi itse mukaan. Omat vaaliteemani, jotka ovat koulutus, yrittäjyys ja sääntely, ovat ensimmäistä lukuunottamatta jo nousseet merkittäviksi keskustelun aiheiksi, ja jokainen puolue on ainakin jollakin tapaa muistanut mainita ne. Valitettavasti koulutus, etenkään toisen asteen ja korkeamman asteen, ei ole noussut merkittävästi esille. Tähän tarvitaan mielestäni muutos.

Vaikka kolme edellä mainittua teemaa ovatkin ne minulle rakkaimmat, en ole suinkaan vain muutamiin yksittäisiin asioihin keskittyvä. Laajemman kuvan ajatuksistani saa esimerkiksi vaalikoneista, kunhan vain muistaa lukea myös perustelut. Oikeastaan pelkkä perustelujen lukeminenkin riittäisi, niin kärjistettyjä jotkin kysymykset ovat.

Tästä keväästä on kyllä tulossa melkoisen mielenkiintoinen ja aito haaste. Lähden kuitenkin avoimin mielin vaalitaistoon, joten vaalikentillä tavataan!

 

Ps. Minua voi seurata niin Instagramissa, Twitterissä kuin Facebookissakin :)